Η τεχνολογία σήμερα αποτελεί έναν πρώτης τάξεως βοηθό της ψυχοθεραπείας για αρκετούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι ότι επιτρέπει την πραγματοποίηση συνεδριών από απόσταση όταν κάποιος σοβαρός λόγος εμποδίζει την συνεδρία στο χώρο του ψυχοθεραπευτή.

Η κύρια αιτία για την πραγματοποίηση των συνεδριών μέσω διαδίκτυο είναι η χιλιομετρική απόσταση εξαιτίας ταξιδιού, μετακόμισης ή παραμονής του θεραπευόμενου σε άλλο μέρος για κάποιο διάστημα. Κάποιες φορές μπορεί να είναι η αδυναμία μετακίνησης εξαιτίας σοβαρής αιτίας. Πάντοτε όμως η επιλογή της πραγματοποίησης συνεδριών από απόσταση πρέπει να οφείλεται σε μια αντικειμενική δυσκολία που ψυχοθεραπευτής και θεραπευόμενος αποδέχονται από κοινού.

Υγειά είναι η απόλυτη αρμονία σώματος, νου και ψυχής…

B.K.S Jenga

Έλα να Μιλήσουμε

Οι συνεδρίες μέσω διαδίκτυο έχουν το πλεονέκτημα ότι διευκολύνουν σε κάθε περίπτωση την πρόοδο της ψυχοθεραπείας. Επίσης δεν υστερούν σε ποιότητα και περιεχόμενο αρκεί να πληρούνται κάποιες απλές προϋποθέσεις:

  • Πολύ καλή σύνδεση στο διαδίκτυο
  • Ο χώρος που επιλέγει ο θεραπευόμενος να είναι ήσυχος και μονωμένος από  θορύβους
  • Ο χρόνος συνάντησης και διάρκειας να τηρείται με ακρίβεια

Η πληρωμή των συνεδριών μέσω διαδικτυουγίνεται μέσω τραπεζικού λογαριασμού, και η απόδειξη αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορειτε επισης να κανετε πληρωμη με Bitcoin ή Ethereum.