Ακολουθούμε μια ασφαλή, εύκολη και ταυτόχρονα ενδυναμωτική και φυσική προσέγγιση. Πιστεύουμε ότι το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μπορούν να εκπαιδευτούν εκ νέου, με σκοπό την ολιστική γνώση και συνειδητότητα. Αυτές οι αρχές αντικατοπτρίζονται στις γήινες αποχρώσεις, στη ζεστασιά του ξύλου και στα φυσικά υλικά που επικρατούν στον χώρο μας.

Το Κέντρο Ολιστικής Ψυχικής Υγείας Hypnosis αποτελεί την πεμπτουσία πολλών ετών εργασίας, μαθημάτων και εμπειριών και δημιουργήθηκε από την ανάγκη μας να προσφέρουμε αληθινή και βαθιά ενδυνάμωση σε κάθε άνθρωπο. 

Στον χώρο μας πραγματοποιούνται συνεδρίες ατομικής Υπνοθεραπείας RTT και Συμβουλευτικής, που έχουν ως στόχο ;;; . Οι συνεδρίες διεξάγονται σε κλίμα απόλυτης εμπιστοσύνης, ιδιωτικότητας και άνεσης.

Επίσης πραγματοποιούνται συνεδρίες Reiki που στοχεύουν στη βαθιά επούλωση οποιουδήποτε παθολογικού ή ψυχικού ζητήματος. 

Παράλληλα διοργανώνονται συνεδρίες ομαδικής Υπνοθεραπείας, για την επίλυση πλήθους θεμάτων, όπως διατροφικές διαταραχές, αλλαγή συνηθειών και επίτευξη στόχων. 

Η σύγχρονη αίθουσα του κέντρου μας είναι ειδικά διαμορφωμένη για να φιλοξενήσει πλήθος δραστηριοτήτων διαλογισμού και ενσυνειδητότητας, όπως Tai-Chi, Yoga και επιμορφωτικά σεμινάρια.

Ελατε να δημιουργησουμε!

Ο χώρος μας προσφέρεται για πλήθος δραστηριοτήτων και παρέχουμε όλα τα σύγχρονα τεχνικά μέσα για να δημιουργήσεις κι εσύ το σεμινάριο που σε ενδιαφέρει! Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε Μαζί μας