Οι πελάτες μου κατέχουν κεντρική θέση στην εργασία μου και η πρακτική μου γεννήθηκε από τη βαθιά επιθυμία μου να βοηθάω τους ανθρώπους να αισθάνονται ολοκληρωμένοι, ενδυναμωμένοι και ευτυχισμένοι στη ζωή τους· όπου κι αν βρίσκονται, ό,τι κι αν κάνουν.

Πιστεύω ότι δεν υπάρχει καθολική προσέγγιση στη θεραπεία. Με αυτό κατά νου, δημιουργώ για τους πελάτες μου εξατομικευμένες, υψηλού επιπέδου συνεδρίες, που ανταποκρίνονται στην προσωπικότητα και τις μοναδικές ανάγκες τους.

Έχω πάθος για τη δουλειά μου διότι έχω δει τη θετική αλλαγή και τη θεαματική βελτίωση που επιφέρει η θεραπεία στη ζωή των ανθρώπων. Στον σημερινό αγχωτικό κόσμο είμαστε όλοι ευάλωτοι. Δεν είναι ασυνήθιστο, λοιπόν, να αισθανόμαστε, πότε πότε, χαμένοι ή μπερδεμένοι, ή να βιώνουμε επώδυνα συμπτώματα, προβληματικές συμπεριφορές ή έλλειψη αυτοπεποίθησης. Όλοι έχουμε ζήσει ανάλογες καταστάσεις. Αυτό όμως που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι δεν είσαι μόνος σου. Η συζήτηση με έναν επαγγελματία θα σου προσφέρει ουσιαστική βοήθεια και υποστήριξη, και βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη ανακούφιση σε θέματα ή προβλήματα που αντιμετωπίζεις.

Η επιλογή της κατάλληλης θεραπείας αποτελεί πρόκληση. Έχω ειδικευτεί να ανταποκρίνομαι σε κάθε μοναδική περίσταση, σχεδιάζοντας εξατομικευμένα προγράμματα θεραπείας, διότι κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός, έχει διαφορετικές ανάγκες ή στόχους.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η υπνοθεραπεία, σε συνδυασμό με συμβατικές θεραπευτικές μεθόδους, θα σχεδιάσω ένα πρόγραμμα ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής που απευθύνεται αποκλειστικά στις ανάγκες σου, για να σε βοηθήσω να επιτύχεις τους στόχους σου. Για την εκπλήρωση αυτών των στόχων, αντλώ από την εμπειρία μου πάνω στην Ενσυνειδητότητα, τη Γνωστική-Συμπεριφορική Ψυχολογία (CBT) και την Ψυχοδυναμική, με σκοπό να παρέχω μια σφαιρική και ολιστική προσέγγιση που ταιριάζει αποκλειστικά σ’ εσένα.

Μέσα από ατομικές συνεδρίες, θα υποστηρίξω το προσωπικό μονοπάτι σου, για να σε βοηθήσω να αποκτήσεις βαθιά επίγνωση του πώς σκέφτεσαι, αισθάνεσαι και πράττεις την παρούσα στιγμή. Επιπλέον, θα μοιραστώ μαζί σου σημαντικές γνώσεις με τις οποίες μπορείς να ξεπεράσεις οποιαδήποτε ημιτελή εργασία για να μπορέσεις να ζήσεις τη ζωή σου στο μέγιστο των ικανοτήτων σου.

Η προσέγγισή μου σου επιτρέπει να εμπλακείς πλήρως σε κάθε στάδιο της θεραπευτικής διαδικασίας και να αισθανθείς απόλυτη δέσμευση σε κάθε βήμα προς την ευτυχία σου. Είμαι πολύ σαφής και ξεκάθαρος στους πελάτες μου σχετικά με το πώς εργάζομαι. Αλλά το πιο σημαντικό είναι η γόνιμη κριτική που λαμβάνω από εκείνους, γι’ αυτό, σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού που θα κάνουμε μαζί, η άποψη και η γνώμη σου θα είναι πολύτιμες. Χάρη στα εποικοδομητικά σχόλια των παλαιότερων και των τωρινών πελατών μου κατάφερα να ενισχύσω και να προσαρμόσω τη θεραπευτική προσέγγισή μου για το μέλλον.

Εκτιμώ βαθιά τη σπουδαιότητα της θεραπευτικής σχέσης και θεμελιώνω σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους πελάτες μου. Χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία μου, είμαι σε θέση να προσφέρω ένα ασφαλές, μη-επικριτικό περιβάλλον, όπου μπορείς να αισθάνεσαι ότι σε αποδέχονται, σε ακούν και σε υποστηρίζουν.

Τζων Ζουρμπάκης
Γιάννης Ζουρμπάκης Υπνοθεραπευτής

Ψυχολόγος

Η θεραπευτική μας σχέση πρέπει να διέπεται από ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Πριν ξεκινήσουμε την θεραπεία, συζητάμε και αποφασίζουμε από κοινού τη μέθοδο και τα χαρακτηριστικά της θεραπείας, τη συχνότητα, το χρόνο, το κόστος.

Τα σημεία που περιγράφουν τη θεραπεία συμφωνούνται μεταξύ μας, μέσω ενός Συμφωνητικού Θεραπείας που διασφαλίζει την ποιότητα και αποσαφηνίζει το πλαίσιο της συνεργασίας μας, παρέχοντας σιγουριά και στα δύο μέρη.

Έλα να Μιλήσουμε